Taraftarlar 12 Mayıs'a Kenetlendi

Taraftarlar 12 Mayıs

Bigaspor ile sezona veda eden Gönen Belediyespor, Edremitspor ile oynuyacağı Play Off`a hazırlanıyor.




12 Mayıs 2013 Çarşamba günü Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanacak
olan play-off maçında Edremit Belediyespor'la karşılaşacak olan Gönen Belediyespor'da taraftarlar, bu maç için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar.


Köşe10 taraftar gurubu kendi facebook sayfalarından başta olmak üzere, her zeminde üyelerine ve tüm yeşil beyazlı taraftarlara ulaşmaya çalışarak maç için yapılan organizasyondan haberdar ediyorlar.

Kalabalık bir taraftar grubu ile bu karşılaşmaya çıkarma yapmayı düşünen Köşe10 taraftar grubuna bu maçta grubun şampiyonu Ayvalıkgücü taraftarları da destek veriyorlar. 12 Mayıs 2013 Çarşamba günü Gönen Belediyesi önünden hareket edecek otobüs sayısı şimdilik 20. İhtiyaç olması halinde bu sayı daha da arttırılabilecek. 



Sezonun son maçı Biga ile
Sezonun son maçında evinde Bigaspor'u konuk edecek Gönen Belediyespor, Edremit provasına çıkarken, rakip Bigaspor ise Yeni Çanspsor'la oynayacağı play-out için son ciddi sınavını verecek.

İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen Gönen Belediyespor, bu ligde yoluna devam edebilmek için tek bir maç oynayacak. Edremit Belediyespor'la 12 Mayıs 2013 Çarşamba günü Balıkesir Atatürk Stadı'nda play-out maçına çıkacak olan yeşil beyazlılar bu maç öncesinde son ciddi sınavını Biga önünde verecek. 5 Mayıs 2013 Pazar günü ilk maçta kaybettiği rakibinden rövanşı almak isteyen Gönenli oyuncular, sezona hem iyi bir veda hem de Edremit maçı öncesinde moral bulmak için Nail Gönenli'de taraftarı önünde galibiyet istiyorlar. Yeşil beyazlı takımda bu maçın hazırlıkları sürüyor.






amatör
30.04.2013 21:33:41
vay,vay gönen belediyespor vay, sen 800-900 bin tl harca şimdi sonuç, play-out maçı oynayacaksın, buna kargalar güler ve kargalarda gülüyor gönen belediyesporun bu haline . . .

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı